Descoperă Practica Yoga prin 7 Lecții Simple și Ușoare

Minicurs Gratuit de Yoga pentru Începători

Înscrie-te pentru a primi zilnic câte un video cu o sesiune de yoga și informații despre cum poți integra practica de yoga în viața de zi cu zi.

Marketing by

 

Distribuie prietenilor tai prin SHARE pe Facebook.

Ce primești prin e-mail dacă te abonezi?

 

Despre Adela Spulber

Dacă cineva mă întreba atunci când eram mică ce vreau să mă fac atunci când voi fi mare prin clasa întâi i-aș fi răspuns că vreau să fiu polițistă, prin clasa a zecea i-aș fi răspuns psiholog, prin clasa a unsprezecea i-aș fi răspuns avocat.

Am ajuns la Facultatea de Drept și din anul doi de facultate am luat-o pe urmele antreprenoriatului despre care nu se scria în manualele din clasa întâi.

Niciodată nu m-aș fi gândit că în această viață aș putea ajunge să fiu profesoară de yoga. Nici despre această “meserie” nu am găsit nimic scris în manualele copilăriei mele.

Din 2015 am descoperit meditația și viața mea s-a schimbat complet. Mi-am îndreptat atenția spre interior și mi-am întrebat sufletul ce își dorește și ce il face fericit.

Descoperirea misiunii personale

De multe ori am fost felicitată și admirată pentru curajul de a face ceea imi spune sufletul.

Dar numai eu știu că toți pașii făcuți în direcția visurilor mele i-am făcut de mână cu frică. A fost mereu lângă mine șoptindu-mi constant că e posibil să greșesc.

Prin yoga am descoperit starea de echilibru interior, pace, fericire, recunoștință, binecuvântare și iubire. Am învățat să renunț la control și să accept viața așa cum este ea. Am învățat să am încredere în mine și în oamenii din jurul meu.

Am învățat că nu există compeție și concurență, fiecare este unic, frumos și are drumul său în viață.

Acum simt că misiunea mea personală este de a ghida pe cei din jurul meu spre a descoperi ceea ce au mai frumos în interiorul lor, să își îndrepte privirea către suflet, să își înțeleaga mintea, să se conecteze cu corpul si să se accepte cu umbre și lumini.

 

Fă primul pas în practica yoga!

Descoperă cum îți poate fi folositoare această călătorie sub forma acestui minicurs

Am creat prin intermediul acestui newsletter o legătură mai apropiată între mine și tine. Prin aceste email-uri te voi ghida într-o frumoasă călătorie către practica yoga.

Marketing by

 

Distribuie prietenilor tai prin SHARE pe Facebook.